Presentació dels premis el 20 d’abril al CCCB

El 20 d’abril a les 12.00 h hi haurà l’acte de presentació dels premis al CCCB de Barcelona.

L’acte es durà a terme a l’Aula 2 del CCCB, al carrer Montalegre 2 de Barcelona
i comptarà amb la presència de:

Sra. M. Àngels Torras, en representació de la conselleria de Cultura. Directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Barcelona.
Sr. Miquel Rodríguez, en representació de la conselleria d’Empresa i Coneixement. Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).
Sr. José Antonio Martín, en representació de la conselleria d’Ensenyament. Director d’Acció Educativa del Consorci d’Educació de Barcelona.
Il·lm. Sr. Jesús Del Hoyo, degà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Després tindrà lloc la conferència:
“El disseny gràfic des de VASAVA, una singularitat o un model?”
Sr. Antoni Sellés, CEO i fundador de l’estudi Vasava.
Sr. Bruno Sellés, director creatiu i fundador de l’estudi Vasava.

Per finalitzar hi haurà un torn de precs i preguntes amb la comissió organitzadora del premi.

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

logo-n-barra-gris

By |April 6th, 2017|News|Comments Off on Presentació dels premis el 20 d’abril al CCCB

Fernando Ellakuría, nou membre del jurat

Fernando Ellakuría de Red 032 Comunicación, s’incorpora com a nou membre del jurat. D’altra banda Josep Ma. Arquerons de Princolor a excusat la seva participació.

>>
Podeu consultar la composició i tots els membres del jurat a: Jurat

logo-n-barra-gris-es

By |April 5th, 2017|News|Comments Off on Fernando Ellakuría, nou membre del jurat

Nova data límit d’inscripció i entrega

Degut a les nombroses peticions d’ajornament que hem rebut a causa de la dificultat en l’obtenció del certificat acreditatiu de la nota del projecte fi de grau i dels estudis cursats, el comitè organitzador dels PFG ha decidit prorrogar per un període de tres setmanes la formalització de la inscripció i allargar una setmana el límit d’entrega de treballs.

La nova data límit d’incsripció és el 21 d’abril de 2017 i el de recepció dels treballs de l’1 d’abril al 5 de maig de 2017.

Data límit d’inscripció:
21 d’abril de 2017, a les 17 h.

Data límit de recepció de treballs:
5 de maig de 2017, a les 14 h.

Recordeu que per formalitzar la inscripció, juntament amb el formulari d’inscripció heu d’enviar el document acreditatiu de la nota obtinguda (mínim Notable) i el comprovant de transferència, al correu electrònic: pfg@dissenygrafic.org.

>>
Enllaç de descàrrega del full d’inscripció: Full d’inscripció Premi PFG
 

logo-n-barra-gris

By |March 30th, 2017|News|Comments Off on Nova data límit d’inscripció i entrega

Inscripció oberta fins el 31 de març

Recordeu que per formalitzar la inscripció heu d’emplenar correctament el full d’inscripció, amb totes les dades sol·licitades i l’heu d’enviar, juntament amb el comprovant de transferència de la taxa d’inscripció per correu electrònic a: pfg@dissenygrafic.org

La inscripció té una taxa de 20 €, que es farà efectiva a la seu del Col·legi o mitjançant transferència bancària al núm. de compte Banc Sabadell ES87 0081 1762 5500 0100 6110, amb l’assumpte “Inscripció i el vostre nom”. Cal guardar una còpia com a comprovant.

Quan la inscripció estigui correctament formalitzada (document i pagament) s’enviarà als aspirants un correu electrònic de confirmació i acceptació.

Un cop rebeu l’acceptació, podreu lliurar o enviar el projecte a l’adreça següent:
Premis PFG.
Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.
C. Paradís, 5.
08002 Barcelona

Data límit de recepció de treballs:
28 d’abril de 2017, a les 17 h.

Data límit d’inscripció:
31 de març de 2017, a les 17 h.

No oblideu que per poder participar també haureu de lliurar juntament amb el vostre projecte un certificat expedit pel centre educatiu on consti la nota del PFG, que ha de ser mínim de notable.

>>
Enllaç de descàrrega del full d’inscripció: Full d’inscripció Premi PFG
 

logo-n-barra-gris

By |February 16th, 2017|News|Comments Off on Inscripció oberta fins el 31 de març

Premi Projecte Fi de Grau de Disseny Gràfic

Ja pots consultar les bases definitives del primer Premi Projecte Fi de Grau de Disseny Gràfic, que convoca el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

La finalitat d’aquest premi és reconèixer i premiar l’excel·lència dels projectes Fi de Grau, realitzats en finalitzar aquest període de formació a les facultats i escoles que imparteixen Grau universitari o als centres que imparteixen Ensenyaments Artístics Superiors de Grau de l’Estat Espanyol i s’hi podran presentar tots els projectes Fi de Grau enfocats al disseny gràfic en qualsevol dels seus àmbits, àrees i especialitats, que amb una qualificació mínima de Notable, hagin estat realitzats per estudiants espanyols o estrangers entre els cursos 2011 i 2016.

Amb un jurat altament qualificat del món acadèmic i professional i una dotació econòmica global dels premis de més de 15.000 €, es vol donar un impuls als joves creadors/projectistes i contextualitzar el Premi dins dels àmbits universitaris i de recerca i també reconèixer els tutors i els centres d’estudi.

Si compleixes amb els requisits i vols participar, recorda que el termini de recepció d’inscripcions és del 15 de febrer al 31 de març de 2017 i el de recepció dels treballs de l’1 al 28 d’abril de 2017.

Quedem a la teva disposició per qualsevol dubte o consulta que podràs dirigir al comitè organitzador per correu electrònic a pfg@dissenygrafic.org

Cordialment,
Comitè organitzador dels PFG
–Tin Fonts, Carina Garrido, Josep Villa–

Més informació a:
pfg.dissenygrafic.org

>>
Enllaç de descàrrega de les bases: Bases Premi PFG
 

premiPFG

By |February 1st, 2017|News|Comments Off on Premi Projecte Fi de Grau de Disseny Gràfic

Tancant les bases definitives

Després d’intentar una primera convocatòria que no va reixir degut a la situació del moment que no ens va permetre trobar un patrocinador. Arriben aquest cop si, els “Premi Projectes Fi de Grau en disseny gràfic”. Els premis abarcaran les promocions des del 2010-2011 fins a la 2015-2016.

Les bases definitives es podràn consultar a principis de febrer de 2017.

 
logo-n-barra-gris

By |January 5th, 2017|News|Comments Off on Tancant les bases definitives